Entremont en het Belgische RODE KRUIS slaan de handen in elkaar om samen het equivalent van 5.000 maaltijden te schenken aan degenen die het nodig hebben.

Logo Croix rouge de Belgique

De winter staat voor de deur en voor velen onder ons staat dit synoniem voor de open haard, warme kledij en gezellige feestdagen. Maar voor veel te veel mensen staat dit vooral synoniem voor voedselschaarste, barre weersomstandigheden en eenzaamheid.

Wij kunnen hier iets aan doen. Samen met het Rode Kruis van België delen wij het equivalent van 5.000 warme maaltijden uit. Het Rode Kruis van België deelt elk jaar meer dan 25.000 maaltijden uit via haar netwerk van soepbars en tijdens haar vakantiekampen voor benadeelde jongeren.

Kies voor Entremont en verwarm de harten … en de lichamen.

Plateau plaisir et Saveur d'Antan

Zonder uw hulp zouden deze mooie initiatieven niet bestaan. Door de Entremont kazen te kopen, werkt u mee aan de financiering van deze acties en aan de glimlach van zij die ervan mogen genieten.

De raclette is de wintermaaltijd bij uitstek. Entremont heeft heel haar hart en haar kennis in de productie van haar raclettekazen gestoken om u te laten genieten van een echt traditioneel product met een intense en geraffineerde smaak. Maar dit jaar bieden wij u de kans om er nog een smaak aan toe te voegen, die van de solidariteit.

Bedankt.

Het team Entremont